Compania. Valorile noastre. Punctele noastre tari.

Echipamente profesionale

Echipamentele adecvate si utilajele moderne folosite garanteaza calitatea produselor noastre.

Experienta certificata

Companie de succes cu experienta de peste 20 de ani si un portofoliu impresionant de clienti de top din tara si strainatate.

Calitate superioara

Avantajul de a lucra cu noi il ofera calitatea ireprosabila a acestora, provenite de la renumiti producatori europeni dar si promptitudinea cu care onoram comenzile.

Garantia produselor

Utilizam cele mai bune materiale de pe piata. Echipamentele adecvate si utilajele moderne folosite garanteaza calitatea produselor noastre.

20 de ani de Experienta

BRAD GLASS este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in 2002 la Galati si este inregistrata ca o intreprindere mijlocie recunoscuta in topul firmelor in domeniu din zona Moldovei si nu numai.

Logistica superioara

Va putem spune multe despre noi, despre profesionalismul nostru, insa, mai mult decat atat, experienta noastra va poate convinge.

BRAD GLASS este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in 2002 la Galati si este inregistrata ca o intreprindere mijlocie recunoscuta in topul firmelor in domeniu din zona Moldovei si nu numai. Activitatile principale sunt: comercializarea si transportul sticlei, productia de geam termoizolant si mai nou prelucrarea sticlei. Compania urmareste satisfacerea clientilor cu o gama cat mai diversificata de produse si servicii, dispune de spatiu de depozitare si masini de transport pentru a fi in pas cu tendintele actuale si pentru a actiona pe mai multe segmente de piata. In urma investitiilor din 2015 compania noastra dispune de utilaje moderne de productie si prelucrare a sticlei cu ajutorul carora putem satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Dintre produsele noastre mentionam: geamul termo-izolant, sticla securizata, usi si balustrade din sticla, trepte din sticla si compartimentari interioare.

Furnizori de incredere

Am creat si cream in permanenta parteneriate cu cele mai de top firme din Romania si strainatate.

Proiecte institutii publice

Calitatea lucrarilor este in permanenta validata de accesul unui public numeros in cladirile institutiilor publice.

Mici proiecte & Mari vise

Nu conteaza cat de mic este proiectul, ne implicam la fel de mult cu pasiune si profesionalism.

Parteneri de incredere & Colaboratori

Certificari ISO firma si echipamente utilizate

© Drepturi de autor - Brad Glass @2002-2021
Cere oferta acum!