Structuri complexe din sticla

Structuri complexe din sticla

  • Usi din sticla
  • Balustrade din sticla
  • Trepte din sticla

Separatoare sau usi din sticla

Spatiile de office tip business dar si cele rezidentiale utilizeaza in mod frecvent sticla pe post de separator al incaperilor. Se ofera astfel o senzatie de spatialitate sporita si o iluminare naturala uniforma. Sticla cea mai folosita pentru separarea incaperilor este cu grosime de 10 mm si este securizata. Pentru transparenta maxima se foloseste de obicei sticla clear sau ultra-clear. Pentru intimitate totala multi clienti prefera sticla sablata sau sticla colorata in masa sau vopsita, ultimele doua utilizate si ca o amprenta personalizata de design.

 

Alte avantaje ale compartimentarii cu sticla:

Confort fonic sporit cu sticla

Cu o valoare de protectie fonica care poate atinge 35 dB, izolarea spatiilor furnizoare de zgomot cu sticla simpla de 10 mm este solutia potrivita. Zonele cu open space unde zgomotul hotei de bucatarie deranjeaza considerabil sau cele open-space cer in mod frecvent utilizarea unor astfel de solutii care au si avantajul ca pastreaza in continuare senzatia de spatiu, nu de inghesuiala, disconfort fizic.

Balustrade din sticla

O balustrada de sticla este formata dintr-un panou de sticla securizata ,un  material ce inlocuieste metalul sau lemnul, si elementele de prindere si bara de sprijin (inoxul este cel mai utilizat).

Sticla securizata poate fi transparenta, sablata, pictata sau imprimata sau orice alte variante doreste clientul.

Combinatia perfecta dintre panoul de sticla securizata destul de groasa si elementele de prindere  rezistente la intemperii si coroziune, fac ca intreaga constructie sa fie foarte puternica si robusta, caracteristica care va duce in final la o rezistenta sporita in timp.

Avantajele balustradelor de sticla

  • deschid si sporesc spatiul locuintei sau afacerii dumneavoastra.
  • aduc un farmec aparte, un accent modern si minimalist
  • pot fi atasate la orice scara interioara sau exterioara
  • o balustrada de sticla montata pe terasa va deschide privelistea si poate aduce un aspect contemporan si estetic in armonie cu mediul inconjurator.

Trepte din sticla

Treptele din sticlă reprezintă un element important de decorare a unei intrări sau a interiorului unei clădiri, cu o componentă foarte importantă de siguranță și securitate. Se poate obține astfel o suprafața de trafic complet din sticlă, fără găuri și intarsii care să deranjeze ori să fie vizibile.

Avantajele amenajarii cu trepte si pardoseli din sticla sunt:

  • imagine moderna a locuintelor – o inovatie in domeniul decoratiunilor interioare
  • treptele si pardoselile din sticla pot fi iluminate sau simple
  • nu se va renunta la rezistenta pe care ar asigura-o treptele sau podeaua clasica din lemn sau din ciment, deoarece la executarea treptelor si pardoselilor din sticla se folosesc repere din sticla laminate.