Geam reflexiv

Geam reflexiv

Sticla reflexiva se obtine prin depunerea unui strat de oxizi metalici pe suprafata geamului float sau colorat in masa si are aplicabilitate in geamul termoizolant, la fatade,si pereti cortina. Datorita proprietatilor sale de control solar reflecta radiatiile solare impiedicind patrunderea caldurii in casa in timpul verii. De asemenea, datorita efectului de oglinda pe care il face, impiedica pe timp de zi vizibilitatea in interiorul cladirilor. Gama de culori este aceeasi ca si la geamul colorat in masa, cele mai utilizate fiind nuantele de bronz, gri, albastru si verde.

Grosimi : 4, 5, 6, 8, 10 mm

Geam reflexiv brad glass

Acest tip de sticla confera din exterior impresia de oglinda. Folosita in mod curent la cladirile cu un aspect modern acest tip de sticla are si un grad marit de protectie la ultraviolete si un randament termic superior.

Metoda efectiva de realizare a sticlei reflexive:

Pelicula de oxizi metalici se depune prin procedeul pirolitic pe sticla clară sau colorată în masă. Pelicula este foarte rezistentă, îndeosebi la condiţiile extreme de mediu. De asemenea, orientarea peliculei influenţeaza valoarea reflexiei, precum şi nuanţa definitivă a culorii geamului.

Geamul reflexiv se fabrica in doua variante:
– Classic cu reflexii argintii si cu o nuanta fina de chihlimbar (in culorile clara, bronz, gri, verde si albastru inchis);
– Supersilver cu stralucirea albastra-argintie (in culorile clara, gri, verde si albastru inchis).

Acest tip de geam, geamul reflexiv, se poate securiza, emaila, curba si utiliza pentru geamuri izolate duble.