Geam Control Solar
Aici poate fi o scurta descriere
Broșură
Să începem un proiect împreună
Folosiți datele de contact de mai jos pentru a lua legatura cu noi.
Acest tip de sticla mai este numit si „four season”, “dual-protect” sau „sticla pentru cele 4 anotimpuri” datorita faptului ca inglobeaza in ea calitatile unei sticle LowE si ale unei sticle reflexive: pe timp de iarna are un coeficient de izolatie termica tot de 1.1 w/m2k, iar vara, spre deosebire de LowE are un factor solar situat intre cel al unei sticle reflexive si cel al unei sticle colorate in masa. Cu alte cuvinte, avantajul sticlei control solar in comparatie cu sticla LowE consta in faptul ca pe timp de vara ofera o protectie solara ridicata fata de sticla LowE standard. Un alt avantaj fata de sticla reflexiva standard este ca are un factor de transmisie luminoasa mult mai bun.
Iarna geamul 4 ANOTIMPURI ofera o izolaţie de 3 ori mai mare decât a vitrajelor duble obișnuite. Principalele avantaje în sezonul rece sunt căldura și confortul asigurat de aceasta. Cu sticla 4 Seasons se vor înregistra diminuări ale pierderilor de căldură. De asemenea, un aspect foarte important de adaugat este acela prin care climatizarea interioară în zonele din apropierea ferestrelor va fi imperceptibilă.
Vara Geamul 4 Anotimpuri permite o simbioză perfectă între umină naturală și un interior răcoros datorită gradului de reflexie a căldurii. Acest grad de reflexie poate ajunge chiar si pana la 62% în cazul suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni. Acest avantaj al sticlei 4 Seasons de a menţine temperatura optimă în interior se reflectă într-un consum redus de energie. Astfel adaugarea unor alte echipamente de racire cum ar fi aerul condiţionat se reduce semnificativ. De asemenea, confortul termic sporit permite utilizarea suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni accesand noile tendinte arhitecturale contemporane de design exterior.
Acest tip de geam este ideal pentru ferestrele oricărei construcţii noi sau renovate. Caracteristicile sale permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidenţial (locuinţe individuale, blocuri de locuinţe) cât şi în cel nerezidenţial (clădiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli, sere).